quote 1 quote 2 quote 3 quote 4 quote 5 quote 6 quote 7 quote 8

9 August, 2007 | Typography

Snygga och gratis teckensnitt

Det finns otroligt många olika teckensnitt som man kan välja och vraka mellan. Förutom de teckensnitt som följer med t.ex. office pakteten finns det ett antal mer eller mindre så kallade professionella teckensnitt som även är gratis. Efter att ha letat en del på nätet efter gratis teckensnitt med hög standard har jag kommit över dessa:

 1. Legendum
  legendum1.gif
 2. Garogier
  garogier1.gif
 3. Chrysanthi Unicode
  chrysanthi-unicode1.gif
 4. Geo Sans Light
  geo-sans-light.gif
 5. Cicle
  cicle.jpg

Detta är bara ett fåtal snygga teckensnitt som finns. Vill du veta vilka teckensnitt som är bäst kan du gå in på http://www.100besteschriften.de/ . Här presenteras på ett enkelt sätt 100 bästa teckensnitt “all time”.

2 Comments
 • Jonas

  Tack ö tipsen!


 • Igor

  Det var så lite så… • RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

  Leave a Reply

  Prenumerera på RSS-flödet RSS Feed

  Kategorier