quote 1 quote 2 quote 3 quote 4 quote 5 quote 6 quote 7 quote 8

16 April, 2009 | Personal, Products

Jag ska börja reparera spruckna iPhone skärmar!

Nej det ska jag inte, men om du vill få en framgångsrik affärsverksamhet så tror jag att lösningen är att starta eget med speciallitet på att reparera trasiga iPhones. Låt mig ta det från början:

Efter att ha varit ute en kvä med mina vänner begav jag mig hemåt. Jag plockar upp min iPhone och lika fort tappar jag ner den i den stenhårda asfalten. Efter ett kraftigt “Fan” uttryck plockar jag upp den ö att inse att själva skärmen är sprucken. Efter att paniken och ångesten hade lagt sig började jag leta efter lösningen, dvs. hur jag ska fixa så att jag får en ny skärm. Själva touchen fungerade vilket innebär att telefonen fungerade utan några problem men inte kan man gå runt med en bamsestor spricka på skärmen.
broken_iphone

Telia, där jag köpte telefonen var de östa jag besökte. På min fråga vad en reparation av en sprucken skärm skulle kosta blev svaret runt 4000 kronor. Lite saftigt ö min del så jag letar vidare och efter en del läsning på olika forum hittar jag ett öetag vid namn Homemedia som finns i Göteborg. Efter en del läsning om folks åsikter kring detta öetag beslutar jag mig ö att lämna in min telefon så att jag får den reparerad där. Priset ö att reparera skärmen blev 1 300 och väntetiden är max 24 timmar. Idag är min iPhone så gott som ny och jag är supernöjd.

Homemedia är som jag vet det enda seriösa öetaget i Göteborg som kan reparera en iPhone. Visst var jag orolig att det skulle uppstå stora komplikationer då öetaget inte är Apple certifierad men det blev inga som helst problem. Jag kan bara tala utifrån min egen erfarenhet och personligen tycker jag att 1 300 kronor är betydligt bättre än de 4 000 kronor Telia ville ha. Varö finns det då inte fler öetag som specialiserar sig på att reparera iPhone? Jag vet inte men en orsak kan vara att tekniken är såpass ny att folk inte har hunnit ikapp… Säkert är iallafall att jag ska köpa en fodral som ska skydda min iPhone om jag råkar tappa den igen. Ni som själva vill köpa diverse reservdelar till era iPhone kan göra det på iPhonebutiken.se. Vill ni däremot våga och testa att själva reparera en iPhone, kika på det här YouTube klippet.

2 Comments
 • iPhoneFix

  Finns numera ett alternativ i Malmö ö att reparera Apple iPhone med trasig skärm (eller annat)


 • iphonereparation.se

  Hej!
  På iphonereparation.se går det att få sin iphone reparerad ö 699 kr oavsett om det är 3g eller 3gs. Vi använder enbart 100% apple originaldelar och har stor erfarenhet av glasbyte. Välkommen! • RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Prenumerera på RSS-flödet RSS Feed

  Kategorier