quote 1 quote 2 quote 3 quote 4 quote 5 quote 6 quote 7 quote 8

18 October, 2012 | Products

iPhone Just Mobile Lounge

Just Mobile Lounge är ett stä ö iPhone och är designad av det prisbelönta Danska verktygsöetaget, tools®. Just Mobile Lounge är ett aluminiumstä och passar iPhone 4S / 4 / 3GS och iPod touch (4th Generation). Det här stäet är anpassat ö att användas antingen på bilens instrumentbräda eller i hemmet.  Just Mobile Longe har en cirkulär bas med halkfria fötter och en friktionsfri rotationsbas där man kan växla mellan stående eller liggande läge.  Själva stäet har ett gummigrepp som håller själva enheten och detta fungerar riktigt bra då det inte behövs mycket tryck ö att telefonen ska fästa.

Jag har dock en enda invändning kring stäets användningsområde och det är vid användning i bilen. Att använda ens enhet som GPS i bilen är vanligt och i porträttläget är det helt enkelt svårt att ladda enheten då enheten kommer ö nära botenplattan. Visst skulle man kunna vända på enheten men detta är inte optimalt.

Jag har använt det här stäet ett tag nu och tycker att detta är ett riktigt snyggt kvalitativt stä med en snygg design som passar helt rätt på skrivbordet.

iPhone Just Mobile Lounge går att köpa på Mytrendyphone där man även kan köpa bl.a. iPhone 4S biltillbehör, iPhone 4S tillbehör och iPhone skal.


RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

Prenumerera på RSS-flödet RSS Feed

Kategorier